Het ei is gelegd!

Het is er, het mooi uitgevoerde boek Het verleden op je bord! Ik heb hier met veel plezier aan gewerkt, met fijne ondersteuning van de Koninklijke Bibliotheek en uitgeverij karakter. De ondertitel beschrijft de inhoud: Vijf eeuwen receptuur uit de culinaire collectie van de Koninklijke Bibliotheek. Als ik mijn eigen boek zou recenseren, zou ik natuurlijk wel wat opmerkingen hebben: bij het maken van het register ontdekte ik enkele lacunes en soms een doublure. Maar al met al ben ik er blij mee. En bekijk vooral het leuke stop-motion filmpje van Emmy Storm.

Op naar het volgende project!

Overigens… wie van jullie heeft al de website bij het kookboek ontdekt?

2 Replies to “Het ei is gelegd!”

  1. Ik had helemaal gemist dat je een kookboek hebt uitgebracht! Ik kwam in het ND van 5 april 2017 een artikel tegen over je kookboek. Artikel uitgeknipt en ik hoop het boek zo snel mogelijk te kopen en/of te lenen bij de bibliotheek.
    Ps: Ik weet ook waarom ik het heb gemist, ik volg alleen coquinaria en niet deze website. Tot nu dan, want ik zag al een lekkere linzensoep die ik wil proberen 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.