Roggebrood met pit bij snert

Ja, de tijd van stamppot en snert is definitief aangebroken! Ik houd van experimenteren en exotische keukens, maar de traditionele Hollandse pot heeft toch wel een bijzonder plaatsje in mijn culinaire hart.

Afgelopen vrijdag heb ik eindelijk weer eens een flinke pan snert gemaakt, de dag erna kwam een kleine horde familie. Gelukkig was er op zondag nog over voor ander bezoek, alleen: het brood was helemaal opgegaan! Geïnspireerd op de middeleeuwse erwtensoep met komijn heb ik toen een brood met komijnzaad gebakken. Dat was zó lekker, dat ik het nu maar op de site heb gezet.

Bak ze!

2 Replies to “Roggebrood met pit bij snert”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.