Ik leef nog hoor!

Dat had ik me niet gerealiseerd, dat ik ruim vier maanden niets op dit blog heb gezet. En het is niet zo dat ik niets heb gedaan hoor, integendeel. Maar ik pak nu gewoon de draad weer op. Eerst even de achterstallige mededelingen doen:

Sinds mijn laatste bericht hier heb ik twee historische recepten op Coquinaria gepubliceerd: een Franse vissalade uit de zeventiende eeuw en twee Engelse gerechten met rabarber uit de negentiende eeuw. Komende week volgt het nieuwste duo, twee recepten uit de Eerste Wereldoorlog.

Er is één nieuw modern recept, een heerlijke Indiase spinazieschotel, en later vandaag komt het nieuwste recept online. Dat krijgt weer een eigen bericht.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.