Aankondiging: Japan, een reisverslag

Gisteren ben ik terug gekomen van een reis van twee weken door een klein deel van Japan, de noordelijke helft van Kyushu en het zuidelijke deel van West-Honshu. De reis was samen met mijn dochter, zij is dit collegejaar in Nagasaki in verband met haar studie Japans.

Wij waren onderweg van 14 tot 28 maart. Vanaf aanstaande donderdag publiceer ik iedere dag het verslag van één dag, met een paar foto’s en als het even kan een (kort) recept. Hier alvast een voorproefje.

Sashimi

Overigens, tweede Paasdag ben ik vanaf 11 uur in Museum het Valkhof in Nijmegen, waar allerlei activiteiten rond de tentoonstelling ‘Uit de plooi’ zijn. Ik praat daar over eten in de achttiende eeuw, met een proeverijtje toe.

3 Replies to “Aankondiging: Japan, een reisverslag”

  1. Ik verheug mij erop. Blij dat je weer heelhuids terug bent.

    Ik ben morgen naar Orvelte waar ik het Ottenshoes heb ingericht. Expositie voor een jaar. En de 2e paasdag in Roden een Paasopening

    Fijne Paasdagen. En geniet Carolina

  2. Jij ook fijne Paasdagen. Je hebt het weer druk! Veel succes. Morgen stuur ik je een mailtje,

  3. Pingback: Oranda-jin in Japan, Overzicht | Wel ende edelike spijse

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.